ABAEvroligaKK Crvena zvezdaKošarkaVESTI DANA

Čović: Najuspešniji smo sportski klub na ovim prostorima u poslednje vreme

Predsednik Crvene zvezde je tokom novogodišnjeg koktela istakao da je klub uspešno odgovorio izazovima u godini koja je pred svojim završetkom.

– Vrlo teška i izazovna godina za nama. Odgovorili smo na sve izazove i od tri moguća trofeja osvojili smo dva. Ukupno 22 za ovih 12 i po godina koliko smo zajedno i mogu slobodno da kažem da smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima u poslednje vreme. Pred nama će biti još izazovnija godina. Na taj izazov pored igrača i trenera morali smo da pojačamo upravni odbor. Predsednik je Željko Drčelić, potpredsednik Milorav Vasić, sjajni ljudi.

Gleda Nebojša Čović ka budućim izazovima, za razliku od nekih prethodnih medijskih nastupa, sada je bio umereniji povodom ambicija u aktuelnoj sezoni.

– Spremni smo za izazove koji nas čekaju. Za nas su sva takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo. Važna nam je ABA liga, kao što je i Evroliga, s tim što treba voditi računa da ne podignemo lestvicu previše, ali trudićemo da u svim takmičenjima napravimo što je moguće bolji rezultat. Znam da je teško kada gubimo, da se mnogo radujemo kada pobeđujemo, ali to je Crvena zvezda.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet