ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

Čović: Neka se direktor Arene dogovori sa Ostojom i neka nas obavesti…

Bura oko korišćenja beogradske Arene se ne stišava, prvi čovek Partizana je nešto ranije rekao da se više neće oglašavati na tu temu, ali zato nastavlja predsednik Crvene zvezde izjavom datom Sport Klubu.

– Prvi čovek Arene, u razgovoru za vaš portal, izjavljuje da bi trebalo da se dogovorimo oko korišćenja termina, što nije sporno. Ali, mi se već puna tri meseca, kao klub, dogovaramo sa Grbovićem i, ništa. Precizno, o upotrebi dvorane po principu „pola-pola“, sve traje još od 2018. godine, i to u sastavu, direktor Grbović, moja malenkost i dotični Ostoja. U poslednjih 90 dana, dogovaramo se sa Grbovićem o korišćenju velike i male sale u Areni. A kako sve to ide, vide se i po našoj reakciji, jer nismo imali izbora. Ono što je nepobitno, još 5. maja 2023. otkazan je ugovor Partizana sa Arenom zbog nagomilanih dugova. Pre toga, dobili su niz opomena, počev od septembra prošle godine zbog dugovanja od 1.802.028 još iz reprograma.

I dalje Nebojša Čović tvrdi da Partizan nema osnova da koristi pomenutu halu, usput je pozvao Gorana Grbovića da reši problem.

– Ma na stranu sve, ali sa njima je raskinut ugovor?! A pominjanje rušenja nekih privremenih sportskih objekata, pa oni su privatno vlasništvo, to nema nikakve veze sa Crvenom zvezdom, niti kontekstom korišćenja termina u Areni. Neka se direktor Arene dogovori sa Ostojom i neka nas obavesti kada odnosno da što pre uđemo u malu salu. Oko toga može da mu pomogne i doskorašnji direktor KK Partizana, Dejan Kijanović, koji je zamenik Goranu Grboviću. Interesantno, zar ne?!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet