EngleskaFudbalTransferi

Crno-beli svim silama krenuli po Medisona!

Pozitivan ishod zvuči sve realnije.

Dva velika posla za narednu sezonu Njukasl je već završio. Višemesečni pokušaji su urodili plodom te je kupljen Sven Botman od koga se očekuje da bude novi komandant odbrane, Nik Poup je pojačao konkurenciju na golu. Od tada se u kontekstu Svraka govori uglavnom o ofanzivcima, najčešće se pominju Džek Herison, Maksvel Kornet i Julijan Draksler, međutim, Edi Hau bi izgleda mogao da dobije veliko pojačanje u liku Džejmsa Medisona.

Prvu ponudu od 40 miliona funti Lester je glatko odbio. Štaviše, Brendan Rodžers koji ovog leta još uvek nije dobio niti jedno pojačanje je decidiran da ta suma ni izbliza nije dovoljna da se razmisli o prodaji sjajno veznjaka.

– On je ključan igrač za našu ekipu. Nema šanse da bi moja odluka bila da ga prodamo. 40 miliona funti? Toliko možda vrede tri četvrtine njegove leve noge, poručio je menadžer Lisica.

Pokušao je Lester da odbije nalet Njukasla tražeći 60 miliona funti. To im za sada ne polazi za rukom, Skaj Sports i Telegraf javljaju da je na King Pauer stadion poslata ponuda od 50 miliona. Pored toga, još dve nove informacije nam govore da transfer ipak nije toliko nerealan koliko se u prvi mah činilo.

Najpre nam Kreg Houp sa Dejli Mejla donosi informaciju da je Lester zainteresovan za Martina Dubravku kao zamenu za sada već izvesno odlazećeg Kaspera Šmajhela navodeći da se još uvek nije razgovaralo o tome da on bude deo paketa ali da postoje naznake da će se to desiti. Santi Auna javlja i da se već razmišlja o zameni a to je Husem Ouar koji će ovog leta napustiti Lion. Kad se podvuče crta, čini se da više činjenica govori u prilog potencijalnom prelasku Medisona na Sent Džejms park…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet