EngleskaFudbalTransferi

Da li je London ipak suđen Kudusu?

Možda imamo još jednu transfer sapunicu?

Kada je u pitanju Mančester Siti, nema previše buke. Pojavi se igrač, uđu u pregovore, to se završi bez mnogo pompe. Umeju da se dese neke komplikacije koje malo odlože posao, ali ništa kritično. Tako su doveli Matea Kovačića i Joška Gvardiola, na sličan način će i Džeremija Dokua, a sada i novog ofanzivnog veznog.

Posle samo godinu dana Lukas Paketa će promeniti sredinu. Već se dogovorio sa Sitijem, na redu su klubovi. Vest Hem nema nikakvu potrebu da žuri, može da tvrdi pazar, ipak, želja igrača i to što je Siti spreman da odreši kesu neće od ovoga napraviti transfer sapunicu. Konačna formula dogovora je pitanje na koje ćemo saznati odgovor, spekuliše se o ciframa od preko sto miliona evra. Da je dogovor blizu sugeriše činjenica da su Čekićari već krenuli po zamenu.

E tu možda već imamo barem moguću sapunicu jer je reč o Mohamedu Kudusu. Odavno Ajaks i Brajton imaju dogovor oko transfera, sam igrač koči. U jednom trenutku se aktivirao Čelsi, pa i Arsenal, blizu je bio potom dogovor Kudusa i Brajtona u jednom trenutku, sada Fabricio Romano javlja da je ofanzivac pozitivno reagovao na poziv Vest Hema. Sada Čekićari čekaju da se Građani jave sa novom ponudom kako bi u slučaju dogovora (jer se očekuje da ona bude u opsegu cifre koju traže), krenuli u priču i sa Kopljanicima. Sve to naravno, ukoliko se u slučaju Kudus ne dogodi još koji obrt…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet