KošarkaSrbija

Danilović: Neću da predviđam šta bi nas zadovoljilo, koja medalja ili plasman

Srpski košarkaši počeli su timske pripreme pred prve dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i kontinentalni šampionat na kome se javnost nada medalji.

Moje razmišljanje poklapa se sa selektorovim. Bilo bi pogubno da imamo različita razmišljanja o bitnim stvarima. Najvažnije je da se pripremimo za kvalifikacije, pa Evrobasket. Neću da predviđam šta bi nas zadovoljilo, koja medalja ili plasman. Mi smo svi kao jedan. Ne bih da se ponašam amaterski i predviđam ništa, svi igraju košarku, na kraju ćemo da sumiramo da li smo zadovoljni ili ne.

Danilović je iskazao zadovoljstvo rezultatima mlađih selekcija.

Momci su dosta napredovali, bilo bi lepo da su još neki klubovi puštali svoje igrače. Imamo odlične klince i vrlo dobre trenere koji sada rade sa njima. Džaba sve ako ti klinci igraju dobro u mlađim kategorijama, pa nisu igrali na seniorskom nivou u klubovima. Tako je naša reprezentacija osvojila Evropsko prvenstvo, pa ispala u B diviziju i sada smo se vratili.

Prvi čovek Saveza zahvalio se i Vladi na pomoći.

Treba reći neke stvari preko kojih se često lako prelazi. Mi iz Slovenije idemo za Hamburg čarterom. Hvala svim zaposlenima u Savezu, ali i Vladi Republike Srbije na svemu. Mi reagujemo svaki put kada je treba.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet