FudbalLiga Evrope

De Rosi: Ponašate se kao da sam ja naslikao neko remek-delo

Svoj trijumfalni pohod Roma je nastavila u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope, Brajton je na Olimpiku nadigran i kući poslat sa četiri gola u mreži.

– Nisam mnogo uradio, samo je sve odmah leglo na svoje mesto i veoma sam srećan. Igrači koje sam ovde zatekao su veoma talentovani, rekao sam to od prvog dana, pobeđujemo u utakmicama koje Roma treba da dobije. Mi smo sjajan tim i zato pobeđujemo, nema ništa posebno u tome.

Bez obzira na to što je Danijele De Rosi u potpunosti nadmudrio Roberta De Zerbija, Đalorosi nadigrali Galebove, on čvrsto stoji sa obe noge na zemlji.

– Vidite, ne želim da umanjujem koliko sam zadovoljan učinkom, i video sam mnogo stvari koje su mi se dopale, ali u drugom poluvremenu smo mogli bolje da držimo loptu. Volim Roberta, pa da se pripremim za utakmicu protiv njega treba da radim duplo više. Priznajem da sam zaista malo izbezumio igrače.

Rim je u euforiji, trener pokušava da je smiri i svede zadovoljstvo na neku normalnu dozu, uz poštovanje protivniku.

– Morate poštovati protivnika u ovim mečevima, a Robertovi timovi uvek znaju šta da rade. Međutim, ponašate se kao da sam ja naslikao neko remek-delo, možda je rezultat malo preoštar, a i naš golman je morao da odbrani neke opasne šuteve.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet