FudbalItalija

De Rosi: Pravio sam budalu od sebe, pa ne mogu da pridikujem

Poraz na Meaci i remi u Roterdamu donekle su uzdrmali Romu, odigrali su loše poluvreme protiv Frozinonea, uprkos tome došli do značajna tri boda dase uhvati priključak sa vrhom tabele.

– Sigurno da je sjajan osećaj pobediti uprkos tih prvih 45 minuta. Bilo je loše prvo poluvreme, nije mi se dopalo, bio sam nervozan onda sam video da je Huijsen dobio žuti i bio sam još nervozniji. Zadržati ga je bio preveliki rizik. Nije mi se dopalo prvo poluvreme, nikada nismo patili ovako sa čisto tehničke tačke gledišta. Bravo za Frozinone, znam Di Frančeska, on čini tim da igra dobro, ali ne smemo da dozvolimo da nas protivnik žive pojede.

Den Huijsen je postigao sjajan gol protiv bivšeg kluba, ali i zaradio žuti karton, izazvao tenzije time što je prilikom proslave golova utišavao domaće navijače.

– Ni sada ne razumem šta je uradio da bi dobio žuti karton. Šteta, to nije ništa ozbiljno, to je glupost. On je mlad, ima godina koliko moja ćerka. Nekoliko puta sam napravio budalu od sebe na terenu, tako da ne mogu da mu pridikujem. Ali on to neće ponoviti.

Šansu na golu je dobio Mile Svilar, i iskoristio je, Danijele De Rosi je dao podršku srpskom golmanu i najavio da će mu davati šansu.

– Imamo dva odlična golmana. Mile je zaslužio prostor koji je dobio, mlad je i treba mu samopouzdanje. Verujemo u njega i verovaćemo čak i ako bude slabijih partija. Ne može uvek da ima ovakav dan, u redu je da naiđe loš.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet