EngleskaFudbalTransferi

De Zerbi nanišanio igrača koga smo gledali u Humskoj!

U igri i lokalni konkurent.

Kvalifikacije za Ligu konferencija donele su ozbiljan šamar Partizanu. Udario im ga je Nordsjeland čiji su talentovani fudbaleri preslišali i neke druge klubove, poput Ludogoreca i Fenerbahčea čije su mreže još više napunili u grupnoj fazi. Da su skrenuli pažnju na sebe, svedoči nam to da je Ibrahim Osman blizu transfera u Premijer ligu samo godinu dana nakon što je došao u Dansku.

Krilni fudbaler je bio nadomak prelaska u Vest Hem, bio je blizu dogovor sve tri strane, da bi sve propalo, bez da se objasni zašto. Čekićari su se okrenuli iskusnijem rešenju, Žoti, ali to ne znači da Osman neće na Ostrvo, baš naprotiv, dva kluba su se aktivirala.

Blagu prednost ima Brajton, kao već dobro poznata destinacija za afirmisanje talentovanih fudbalera. Tihi su bili na Ameksu ove zime, Roberto De Zerbi ima poverenja u aktuelni igrački kadar, ali očigledno je da je ocenjeno kako je ovo šansa da se dugoročno profitira. Florijan Pletenberg nas informiše da je u igri i Brentford, koji se ove zime pojavio kao kandidat da se ubuduće više bavi talentovanim fudbalerima iz liga poput danske, belgijske…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet