FudbalŠpanija

Dembele: Zabranjujem bilo kome da mi pripisuje namere kakve nikad nisam imao

Situacija se ne stišava, Barselona pritiska Francuza da potpiše ugovor ili pristane na prodaju, oglasili su se Ćavi, čelnici kluba, agent igrača a na kraju se i sam fudbaler obratio javnosti.

– Četiri godine sam neprestano čitao vesto o sebi, a da se nijednog trenutka nisam pravdao. Tračevi o meni se gomilaju sve vreme. Četiri godine ljudi pričaju u moje ime, sramotno lažu, s jednom namerom, da mi naude. Četiri godine sam dosledan da nikom ne odgovaram, da nikad ne pravdam. Da li je to bila greška? Sigurno. Od danas je s tim gotovo. Od danas ću odgovarati iskreno, niko me neće ucenjivati. Imam 24 godine i kako svaki čovek, imam mane, nisam savršen. Prošao sam kroz složene situacije, povrede, kovid, čak i bez trening je traženo od mene da budem na raspolaganju i uvek sam bio tu. Bez pitanja. Nastupao sam kao i uvek, jer je fudbal moja strast. Svestan sam kakvu sreću osećam kad se posvetim najlepšem poslu na svetu.

Dembele naglašava privrženost klubu dok istovremeno odgovara na prozivke.

Moja poruka je jasna. Zabranjujem bilo kome da stekne utisak kako nisam deo ovog sportskog projekta. Zabranjujem bilo kome da mi pripisuje namere kakve nikad nisam imao. Branim bilo kome da govori u moje ili ime mog agenta, kome potpuno verujem. Još uvek sam pod ugovorom i na raspolaganju klubu i treneru. Uvek sam davao celog sebe za saigrače i to se neće promeniti. Nisam varalica, još manje čovek koji ima običaj da popusti pred ucenama. I ljubav je varijanta ucene.

Ostaje pitanje da li je dogovor i dalje moguć.

Kao što znate, pregovaramo. Prepustio sam menadžeru da se bavim tim delom posla, to je njegov posao. Moj je teren, lopta, fudbal, da delim trenutke radosti sa saigračima i trenerima. Pre svega, hajde da se fokusiramo na suštinu: da pobedimo! Čuvajte se.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet