EngleskaFudbalTransferi

Dileme u Mančesteru, Hojlund dobija iskusniju podršku?

Dva puta i odluka pred rukovodiocima.

Manje je toga što je u Mančester Junajtedu sigurno za narednu sezonu. Tu spada namera da Rasmus Hojlund ostane vođa napada, ali tražiće mu se ispomoć, s tim da na Old Trafordu treba da odluče u kom će pravcu krenuti.

Deo menadžmenta bi da se uloži u još jednog mlađeg napadača koji bi rame uz rame sa Hojlundom nosio Crvene đavole, nekad u rotaciji, nekad kao tandem. U tom smislu je kao rešenje figurirao Santijago Himenez. Različite su tvrdnje za koji novac je Fajnord spreman da pusti Meksikanca, uglavnom, sve cifre se smatraju pristupačnim. Isto se može reći za Benjamina Šeška. Slovenačkog centarfora iz Lajpciga od pre par dana takođe nešto češće povezuju sa selidbom ucrveni deo Mančestera.

Nekoliko puta Fabricio Romano je govorio da na Old Trafordu tek treba da odluče da li možda Hojlundu treba pridodati nekoga iskusnijeg da mu bude prava podrška. Sada je u tom kontekstu izdvojio Ivana Tonija, koji je nekako pao u drugi plan kada je letnji napadački domino tema. Brentford čeka ponude, možda baš sa zapada Engleske…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet