ATPTenis

,,Đoković bi pravio rezultat i da mu je moja mačka trener“

Polemika oko trenera Novaka Đokovića se sada vodi u dva pravca – treba li mu uopšte i ako treba, ko? Endi Rodik smatra da se sada ne treba previše eksperimentisati.

– Da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da bude trener Đokovića i napravi prilično dobar posao. Verovatno bi pobedili u gomili mečeva. Mislim da mu treba neko, ne želiš da ideš na „probnu vožnju” bez trenera pred Rolan Garos i Vimbldon. Da sam ja Novak i dao sam osvojio toliko grend slemova, želeo bih nekog ko je dosledan.

Pojasnio je i drugi ugao ove priče, nije siguran ko je taj ko bi mogao na pravi način da se nosi sa jednim teniserom sa ovoliko uspeha iza sebe.

– To je zastrašujuća situacija. Posebno ako sagledaš i momenat da trojica igrača konstantno jure za njim… I moramo i to da kažemo. Sa 37 godina, niko nikada u našem sportu nije bio broj jedan. On je tu. I u nekom momentu vreme i talenti dolaze po tebe, zar ne? Da li je ovo taj momenat? Da li želiš da budeš deo trenerskog tima u momentu kada brigada drugih dolazi po njega, a ti ne znaš sa čime se suočavaš. Takođe, lično bih preispitivao svaku pojedinačnu stvar koju bih rekao Novaku. Bio bih toliko nesiguran u mišljenje koje imam, gledajući njegov koeficijent inteligencije, njegovu tenisku inteligenciju i sve ono što je postigao. Mislim da je ta strana ove situacije zastrašujuća.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet