ATPTenis

,,Đoković je totalno utegnut, pozitivan, potpuno je okrenut karijeri“

Loš start sezone Novaka Đokovića, pa rastanak sa Goranom Ivaniševićem mnogima je bio razlog za paniku, Bogdan Obradović tokom gostovanja na K1 televiziji uverava da nema razloga za to.

Svi smo mi jedna velika porodica, ali u tom nekom trenutku, koliko ćeš vremena ti sa nekim provesti, to te život ne vodi. Oni će i dalje biti tu zajedno, Goran je rekao da će on i Novak ostati prijatelji do kraja života, istu rečenicu je izgovorio i Đoković. Bio sam na konferenciji za štampu nakon raskida saradnje i na treningu, tako da sam video atmosferu. Novak je totalno utegnut, pozitivan, potpuno je okrenut ka karijeri, taj kondicioni deo koji je radio je fenomenalan, utegnut je kao praćka.

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentatije uopšte ne sumnja da će najbolji svetski teniser ubrzo biti na prepoznatljivom nivou.

Motiv mu je da odbrani poene, ali i da se zadrži na prvom mestu, dokazao je da može sa pritiscima da se nosi. Novak je i dalje surovi profesionalac. Sa svim što ima iza sebe, šta je napravio i uradio, mene šokira što on i dalje želi da se bavi tenisom i bude profesionalac. On je izašao iz bilo koje forme logičnog razmišljanja, do kada bi to trebalo da bude. On više nema protiv koga da se bori i nema koga da juri, prevazišao je sve. Juri samog sebe, a to je najteže. Čak i za Olimpijske igre je izjavio da bi mogao da učestvuje i na sledećim igrama. Nosio se sa svim pritiscima i nije ga ništa poremetilo.

Pojavili su se navodi kako Đoković razmišlja da preskoči Vimbldon, Obradović razume odluku, ukoliko bi do nje došlo.

Njemu je totalni fokus na Olimpijskim igrama koje se igraju na zemlji. „Pobegao” je iz Amerike za Evropu da bi krenuo da trenira ovde i da bi se spremao za put u toku sezone i da bi što više vremena proveo na zemlji pre Olimpijskih igara. Zbog toga se povela priča da neće igrati na Vimbldonu, već da će igrati na Rolan Garosu kako bi mu fokus ostao na zemlji. Olimpijske igre dolaze posle niza turnira, a on možda želi da izbegne druge podloge kako bi imao što više turnira na zemlji.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet