ATPTenisVESTI DANA

Đoković: Nadam se da ću biti svoj u drugom kolu

Dino Prižmić je dobrano namučio branioca titule na Australijan openu, zaradio i pohvale od njega što će mu sigurno značiti na planu samopouzdanja pred nastavak karijere i izazove koji ga tek čekaju.

– Dino je zaslužio svaki aplauz i svako priznanje danas. Neverovatan igrač, pogotovo za svoje godine, mogao je i on da bude ovde. Pokazao je sjajan mentalitet, otpornost, naterao me je da trčim mnogo, nije odustao ni na 0:4 u četvrtom setu. Koristi svaki centimetar terena, brani se neverovatno dobro, ovo je njegov trenutak, pogotovo zato što ima samo 18 godina i nema iskustva. Napraviće velike stvari u karijeri, to je sigurno.

Primetno je bilo da je pauza ostavila traga, što je negde i očekivano, Novak Đoković je svestan da će mu trebati vremena da dođe do prave forme.

– Počeo sam jako dobro, za 36-godišnjaka haha. Kad razmislim, imam duplo više godina od njega. Mučio sam se u mnogo trenutaka, ali to je bilo do njegovog sjajnog plana, imao je odgovor na sve. Imao sam dobre trenutke, u nekima sam mogao da budem agresivniji, ali bila je kratka međusezona, fizički se još pronalazim. Nadam se da ću biti svoj u drugom kolu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet