ATPTenisVESTI DANA

Đoković: Nisam se osećao prisebno, kao da sam drugi igrač

Nikako da svetski broj jedan pronađe svoju igru od početka godine. Masters u Rimu završio je na drugom koraku, Alehandro Tabiljo je iskoristio njegovo neprepoznatljivo izdanje i eliminisao prvog nosioca u italijanskoj prestonici.

Svaka čast protivniku, prvi put igram protiv njega. Odličan je igrač, svestrano igra. Nisam uspeo da nađem svoju igru i to je to.

Skandalozna scena od prekjuče kada je srpski as pogođen termosom u glavu očigledno ga je bar donekle uzdrmala, iako on sam tvrdi da ne može da kaže u kojoj meri je sve to imalo uticaj na njegovo izuzetno loše izdanje.

Ne znam, da budem iskren. Odlučio sam da ne proverim sve zbog te situacije juče. Nisam trenirao i nisam se osećao isto. Nisam se osećao prisebno. Danas sam bio pod velikim stresom, što je bilo još gore zbog bola. Možda ima veze sa tim…

Od velikog broja tenisera možemo čudi da im je rimski masters jako važan kao uvertira za Rolan Garos, braniocu trofeja na pariskoj šljaci nije onakva kakvoj smo se nadali.

Sve mora biti bolje ako želim da imam makar šansu da pobedim.

Vratio se još jednom Novak Đoković na skandal od pre dva dana, rekao je da nije imao problema preskinoć i juče, međutim, danas se nije osećao kako je želeo, što smo videli i po načinu igre.

Ova situacija je bila neočekivana za mene, da se čovek nagnuo preko ograde, da mu je flašica ispala iz ranca, da udari tako direktno u moju glavu. Bilo je neočekivano očigledno, nisam čak ni gledao gore, osetio sam jak udarac u glavu i veoma je uticalo na mene danas. Bilo je krvi, ali uspeo sam da spavam dobro bez glavobolje, sutra sam se osećao dobro, ali danas kako sam izašao na teren, ušao u svoje patike, oseća sam se kao drugi igrač.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet