FudbalSrbijaVESTI DANA

Đorić: Od Zvezde su ostali samo navijači, ali će biti šampion

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i dugogodišnji trener velikog broja kluba oglasio se za Sport Klub kritikama na račun uprave.

– Nema odgovornih za očigledan neuspeh u Evropi. Svašta smo slušali i čitali letos, od velikih govornika ovih dana nema ni traga. Sakrili su se odgovorni, dužni da polože račune i za šta su potrošli ogroman novac. Žao mi je Zvezde! Od kluba su ostali samo navijači, polako postaju svesni istine. Uveren sam, brzo će i oni potegnuti pitanje odgovornosti za skorije promašaje. Posle svega, nema sumnje, Zvezda će i aktuelnu sezonu završiti kao šampion.

Direktan je Milovan Đorić, angažovanje Baraka Bahara kao trenera smatra velikom greškom, čak ide korak dalje sa tvrdnjom da je odavno zaslužio otkaz.

– Greške su morale da dođu na naplatu. Zvezda je sa Milošem Milojevićem, do titule, stigla bez poraza. Nije taj trener valjao. Angažovanje trenera iz Izraela, objektivno, po fudbalskom rejtingu zemlje iza Srbije, pogrešan je korak. Bahar je pokazao veliko neznanje, svako drugi na njegovom mestu bio bi smenjen. Osim golmanske, Zvezda nema definisanu nijednu liniju. Odbrana, vezni red, napad, sve se menja kako vreme odmiče. Permanentno, kao dokaz da stručni štab nema ni ideju, ni stav kako napred. Posle šest meseci, vratio se letos otpisanim – Kangi i Kataiju. Očigledno da postoje obaveze, čiji sadržaj možemo da nagađamo, zato Bahar opstaje na klupi. Fudbalski, davno je zaslužio otkaz.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet