Ostali sportoviVESTI DANA

Dobožanov heroj pobede Radničkog nad sada ljutim rivalom!

Kragujevčani su i ovoga puta bili uspešniji od Novog Beograda u izuzetno zanimljivom meču – 11:10 (3:3, 3:1, 2:3, 3:3).

Ukropina je realizovao prvi napad sa igračem više Radničkog (ujedno i prvi napad na utakmici), i od tog momenta do kraja prve deonice gledali smo egal meč, gol za gol. Golmani su se istakli u nastavku s tim da je Dobožanov zaključao svoj gol na više od pet minuta, za to vreme Lukić i Toholj su tresli mrežu Novog Beograda. Vučinić je na kratko prekinuo napadačku agoniju Vujasinovićeve ekipe, Pljevančić se postarao da Radnički na poluvreme ode sa dva gola prednosti – 6:4.

Ponovo je Dobožanov ostavio rivala bez pogotka duže vreme, četiri minuta, s tim da napad to u ovom navratu nije valorizovao. Drašović i Mandić pokrenuli su Novi Beograd koji je zahvaljujući njihovim golovima u dva navrata došao do izjednačenja. Konsolidovao se Radnički, Ćuk je pogodio u pravom trenutku, Lukić realizovao peterac a onda na scenu ponovo stupa Dobožanov. Sivilo u napadu Kragujevčana u poslednja skoro četiri minuta nije kažnjeno samo zato što je sjajni čuvar mreže odbranio četiri od pet pokušaja protivnika u tom periodu, uključujući i poslednji šut Viktora Rašovića za izjednačenje na osam sekundi do kraja.

Pored fenomenalnog Dobožanova istakao se i Lukić u timu Radničkog, postigao je tri gola i ujedno bio jedini koji se upisao u listu strelaca više od jednom. Na drugoj strani Mandić je pogađao metu četiri puta.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet