KošarkaSrbija

Dobrić: Voleo bih na megdan Amerikancima

Gostujući u emisiji ,,Na ivici terena“, srpski reprezentativac je rekao da jedva čeka naredno leto i Olimpijske igre u Parizu.

– Jedva čekam, nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više. Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi.

Prvi favorit za zlato će biti selekcija Sjedinjenih Američkih Država za koju se najavljuje da će doći u najjačem sastavu.

– Voleo bih protiv svih, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njjih tamo. Pretpostavljam da jeste, ali ne plašim se nikog. Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima. Neka povede Lebron Džejms svoju družinu, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim.

Prošlog leta Ognjen Dobrić je napustio Crvenu zvezdu i potpisao za Virtus, uverava da je samo želeo novi izazov.

– Ne bih rekao da je došlo do zasićenja. Crvena zvezda je za mene neki dečački san i ispunjenje tog sna. Ne mogu da se zasitim Crvene zvezde. Želeo sam nešto novo, ukazala se ta prilika i odlučio sam da je iskoristim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet