FudbalSrbija

Dodić: Mnogo naših igrača je van forme i daleko od nivoa

Ni promena trenera ne pomaže kratkoročno, Javor je nastavio sa serijom loših rezultata, novi poraz pretrpljen je u duelu sa niškim Radničkim.

Čestitam ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi. Znali su da kazne naše greške, a ja sam i pre utakmice rekao da će pobediti ekipa koja napravi manje grešaka. Mi smo bojažljivo ušli u meč i načinili kobnu grešku, bukvalno smo im asistirali za vodeći gol, koji je dodatno poljuljao već poljuljano samopouzdanje ekipe zbog pređašnjih rezultata. Uspeli smo u dugom poluvremenu da se podignemo, da damo i taj gol koji je poništio VAR, a bolje je izgubiti 2:1 i dati gol, nego ovako. Radnički nas je kaznio brzom pozicionom tranzicijom, gde je njegov veliki potencijal. Nismo uspeli da se nametnemo, već smo dozvolili da protivnik sa čvrstim srednjim blokom zatvori prilaze svom golu i ugrozi nas tamo odakle je najopasniji. Mnogo naših igrača je van forme i daleko od nivoa koji bi bio potreban za pobedu u ovakvoj utakmici.

Novi okršaj ovih rivala nosi nam prvi krug Kupa.

I meni je Kup jako drago takmičenje, ali prioriteti se znaju. Ja volim taj Kup, kolega ga je i osvojio, ja sam sa Javorom igrao finale, a pre toga, u prvom mandatu, i polufinale. Cilj je da vidimo i ostale igrače, ne samo ove koji su sada igrali, da pokušamo da ih podignemo i aktiviramo za nastavak sezone.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet