EngleskaFudbalTransferi

Dogovor konačno blizu, čeka se poslednje ,,da“ za Kudusa!

Sjajni ofanzivac pred selidbom u Premijer ligu.

Jedan od najtraženijih, ako ne i najtraženiji ofanzivni vezni u ovom i prethodnom prelazom roku je Mohamed Kudus. Nema kluba koji nije skrenuo pogled ka Amsterdamu nakon sjajno odigranog Svetskog prvensta u dresu Gane, ali i sezone u dresu Ajaksa u kojoj je zabeležio 18 golova i sedam asistencija. Ruku na srce, timovi iz vrha liga petice su uprkos interesovanju pokazanom ranije imali druge prioritete ovog leta, i pored toga nije manjkalo kandidata.

Jako blizu realizacije bio je Brajton, u jednom trenutku se pojavio Čelsi, Arsenal vagao da li da se uključi. Sve ih je prestigao Vest Hem kome se upornost isplatila. Vratili su se Čekićari sa novom ponudom za koju David Ornštajn najavljuje da će je Kopljanici prihvatiti. Ona iznosi 41,5 miliona evra, još tri kroz bonuse i 10% od naredne prodaje. Čeka se to poslednje ,,da“, pošto se Kudus već dogovorio oko petogodišnjeg ugovora sa šestom kao opcionom.

Čini se da je pitanje trenutka kada će reprezentativac Gane postati četvrto pojačanje za Dejvida Mojesa nakon Edsona Alvareza, Džejmsa Vorda-Prauza i Konstantinosa Mavropanosa. Preostalo je da Čekićari do kraja avgusta reše pitanje još dvojice napadača, možda i novog krila, o čemu smo već izveštavali.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet