FudbalItalijaTransferi

Dogovorena zamena za Vlahovića

Čeka se samo ozvaničenje prelaska srpskog fudbalera u Juventus.

Fiorentina nije uspela u nameri da nagovori Dušana Vlahovića da potpiše novi ugovor. Kad je postalo jasno da srpski napadač neće još dugo ostati u Firenci čelnici Ljubičastih zahtevali su da što pre donese odluku o svojoj sudbini ne bi li se aktivirali na tržištu i blagovremeno dogovorili dolazak napadača koji bi ga zamenio.

Dolazak Kšištofa Pjonteka nije označen kao takav, čekalo se da se status Vlahovića reši kako bi se doveo još jedan napadač. Sad kad je prelazak doskorašnjeg vođe navale pitanje trenutka, isto je i sa novim centarforom.

Viola je je postigla dogovor sa Bazelom oko kupovine Artura Kabrala. Dve strane su dogovorile sve, čeka se samo odlazni transfer pa da se ozvaniči dolazni, javlja Skaj Sports.

Brazilac je došao u Švajcarsku na pozajmicu iz Palmeirasa u leto 2019. U svojoj prvoj sezoni imao je učinak od 18 golova i šest asistencija pa ga je Bazel otkupio po isteku pozajmice za šest miliona evra.

Ulaganje se višestruko isplatilo. Prošle sezone Kabral je postigao 20 golova uz tri asistencije, u dosadašnjem toku ove učinak je neverovatan, već 27 golova i osam asistencija što je 23-godišnjem napadaču donelo transfer u Fiorentinu a Bazelu 16 miliona evra.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet