FudbalŠpanijaTransferi

Dok traži trenera, Deko kuje plan da dovede krilo i vezistu!

Obe priče imaju podlogu.

Nikome unutar Barselone period za nama i pred nama ne pada lako. Vuku se repovi i posledice grešaka prethodne uprave, uprkos tome klub se mora držati u vrhu. Tenzije su konstantan, njima je podlegao Ćavi, najavio odlazak na kraju sezone i onima koji ostaju stavio na pleća zadatak da naprave zaokret.

Ni u trenutku dok se traga za novim trenerom, nema mnogo mira. Đoan Laporta želi Hansija Flika. Iz Nemačke je neformalno došao pristanak i informacije da doskorašnji selektor uči španski. Istvoremeno, Deko bi da na klupu dovede Serđa Konseisaa, i dok traje razmena argumenata na Kamp Nou, planiraju se i dva pojačanja.

Situacija se nije naročito popravila, samim tim, Katalonci moraju da budu kreativni. Iz ove perspektive deluje da je lakši zadatak dovesti Aleksa Garsiju. Nije baš da bi se Đirona odrekla svog kapitena, ali ne bi ni da mu uskraćuje pravo da napravi veliki korak u karijeri. Barseloni naklonjeni Mundo Deportivo izveštava o donetoj odluci da se na leto dovede Garsija. Pišu o cifri od 15 miliona evra, s tim da bi ista mogla da se smanji ukoliko se Đironi pošalje nazad Oriol Romeu ili prepusti neko od poletaraca iz La Masije.

Mnogo jače bi odjeknulo ako bi put Katalonije krenuo Kaoru Mitoma. Barseloni podjednako naklonjeni Sport je plasirao ovu informaciju, način na koji su to oni predstavili ne deluje neizvodljivo. Naravno, radi se o tome da je Ansu Fati trenutno na pozajmici u Brajtonu, te da bi ta činjenica mogla da se iskoristi u nameri da njegov saigrač završi u Barseloni. Deko ima dve zanimljive ideje, videćemo da li čelnici Đirone i Brajtona dele to mišljenje…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet