ATPTenis

Đoković: Bila je to duga noć, ali i dalje mi je sve neverovatno

Utisci posle novog trijumfa na Australijen openu se još sležu, najbolji teniser na svetu rekao je novinarima u Melburnu da još uvek nije proslavio.

– Nisam proslavio onako kako sam želeo. Imao sam obaveze prema medijima i išao sam na doping kontrolu. U tri ujutru sam se vratio u smeštaj. Bila je to duga noć, ali i dalje mi je sve neverovatno. Ovo je uspeh cele moje porodice i članova tima. Bilo je izazovno i nismo uspeli da proslavimo onako kako sam hteo, ali kada se budem vratio u Evropu, proslavićemo, nadam se.

Moraće da se pozabavi i povredom koja ga je mučila u Australij pre nego što se odluči za naredni nastup.

– Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li ću ići u Dubai. Za sada sam prijavljen, ali videćemo da li ću se za nekoliko nedelja vratiti na teren. Nisam doneo konačnu odluku.

Đoković nije uveren da će ovog puta biti dočeka u Beogradu, iskoristio je priliku da se još jednom zahvali za podršku.

– Bilo je dočeka više puta, stvarno mislim da je sada dosta. Jeste svaka titula posebna, posebno u ovom delu moje karijere, ali stvarno ne znam da li su moji roditelji nešto planirali da organizuju, jer su oni nepredvidivi, uvek me iznenade. Ali želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim našim ljudima koji su došli juče u ogromnom broju, a bili su van stadiona. Zaključio sam da nikada nisam imao veću podršku. Na njihovim krilima podrške sam uspeo da osvojim ovaj trofej.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet