ATPTenis

Đoković: Gledam ono što uspem da pogledam, zato što se trudim da provodim vreme sa decom kada ne igram

Pred jedino polufinale Vimbldona srpski teniser govorio je o tome koliko vremena ima da prati mečeve svojih kolega i rivala kada on ne nastupa.

– Gledam ono što uspem da pogledam, zato što se trudim da provodim vreme sa decom kada ne igram. Uhvatim tu i tamo neke gemove, poneki set Nadala, Kirjos protiv Cicipasa pre neko veče, i tako… Gledam mečeve, naravno, sve je nekako u znaku tenisa i u našoj kući. Stefan stalno traži daljinski da upali televizor, a mi gledamo da ne palimo televizor, da ne bude stalno upaljen, ali on insistira… Ponekad gledamo zajedno, interesantno mi je njega dan posmatram kako on gleda i šta komentariše, šta pita…

Slobodno vreme je jedno a skauting nešto drugo.

– Radimo skauting, naravno. Obično volim sam to da radim ili sa trenerom. Sa Goranom pričamo o tome šta je dobro, a šta nije za narednog protivnika, pa kako taj protivnik igra… Obično uzmem neki snimak prethodnog meča, pa to analiziram na taj način. Volim sam to da radim.

Na putu ka finalu poslednja prepreka je Kameron Nori.

– Igrali smo samo jednom, i to u dvorani u Torinu, što su potpuno drugačiji uslovi u odnosu na sada. Sve je drugačije, on igra polufinale slema u svojoj zemlji, jasno je da će publika biti na njegovoj strani. Nema mnogo toga da izgubi, za njega je sada svaka pobeda velika stvar i svestan sam toga. Trenirali smo skupa nekoliko puta, poznajem njegovu igru. Spremiću se.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet