ATPTenisVESTI DANA

Đoković: Nije kovid ali sam imao problema koji su mi uticali na metabolizam

Boljitak je vidljiv u odnosu na Monte Karlo ali nije bio dovoljan da se dođe do osvajanja turnira u Beogradu.

– Moram da se koncentrišem na ono što je pozitivno. Nestalo mi je snage u trećem setu, nažalost nisam mogao da pružim jači otpor. Andrej je sa razlogom među najboljim teniserima sveta. Mogao sam da izgubim i u prvom meču. Drago mi je što sam uspeo da pobedim tri meča, to će mi značiti za nastavak sezone. Kraj drugog i trećeg seta… Osećao sam se kao u Monte Karlu, da budem iskren. Ne znam da li je do bolesti koju sam imao pre nekoliko nedelja. Nadam se da ću do Pariza biti spreman da igram na tri dobijena seta.

Još uvek svetski broj jedan otkrio je da ima probema.

– Pre Monte Karla se nikad nisam tako osećao, možda rano u karijeri. Zato i mislim da ima veze sa tom bolešću. Bilo je teško, oporavak očigledno traje duže nego što sam očekivao. Od onog gema na 5:4 sam počeo da se lošije osećam. U trećem setu sam imao goriva za samo dva gema. Žao mi je zbog publike, nije bilo suđeno ovoga puta.

Đoković nije želeo da previše detaljno govori o tome.

– Nije bio kovid, ali ne želim da ulazim u detalje, nije to neophodno. Značajno mi je to uticalo na metabolizam nekoliko nedelja. Radovao sam se Monte Karlu, ali nisam mogao da se spremim. Ipak, gledam pozitivno, ide nabolje, ali jeste malo zabrinjavajuće što se tako osećam na terenu. Radim stvari koje sam oduvek radio, smatram sebe jednim od najspremnijih na turu. Nadam se da će biti bolje iz nedelje u nedelju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet