FudbalSrbija

Đorđević: Ako budemo na našem maksimumu, onda možemo da se nadamo povoljnom rezultatu

Počinje 19. kolo Mozzart Bet Super lige, poslednje u ovoj polusezoni. Istu Napredak zatvara gostovanjem Javoru koji je u Kruševcu baš odigrao jednu od svojih najboljih partija.

– Neprijatno podsećanje na utakmicu na domaćem terenu, koju smo izgubili ubedljivo – 4:2. Ali, od tada je prošlo dosta vremena, mi smo se u međuvremenu formirali i od tada je vidan napredak u našoj igri u svakom smislu. Eto, primiče se kraj i želja svih nas u klubu, posebno u svlačionici, nas trenera i igrača, je da probamo da završimo na najbolji mogući način. Da će biti lako – neće, jer je Javor u teškoj situaciji, malo težoj nego mi. Od te pobede, o kojoj ne bih više da pričamo, imaju samo još jednu i niz nekih slabijih rezultata, kasnije i promenu trenera. I sigurno da će učiniti sve da nas savladaju. Nadam se da sada već imamo dovoljno kvaliteta i da smo, kao što sam rekao, napredovali u svim segmentima igre i da imamo čime da se odupremo. I ako budemo na našem maksimumu, onda možemo da se nadamo povoljnom rezultatu.

Uzda se Đorđević pre svega u svoju odbranu.

– Kada su u pitanju ekipe koje su u formiranju, kao što smo mi, bez obzira na razmišljanja drugih, moj stav je da ekipa prvo mora da se stabilizuje defanzivno, da iz čvrste igre prima mali broj golova. U tome smo donekle uspeli. Naredni zadatak, kome naravno posvećujemo vreme od prvog dana je, da što više igrača bude opasno po protivnički gol. Do toga baš nije tako lako doći, ali hajde da verujemo da možemo i po tom pitanju da uradimo nešto u Ivanjici.

Dušan Kerkez uverava da je atmosfera u ekipi dobra pred ovo gostovanje.

– U našoj svlačionici atmosfera je uvek pozitivna i to je nešto što nas krasi od početka, čak i tokom lošijeg perioda, koji smo imali na startu sezone. Veoma smo motivisani, jer ovo je poslednje kolo i želimo da završimo kako treba, jer ta slika ostaje, neće biti skore prilike za popravni, pošto predstoji duža pauza. Osim toga, ova utakmica bodovno može mnogo da nam donese u smislu da se približimo poziciji na kojoj želimo da budemo. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe, pre svega da dobro odigramo, a nadamo se da će to biti nagrađeno i dobrim rezultatom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet