FudbalSrbija

Đorđević: Fudbal nije video igrica

Svaki novi susret prilika je da Napredak popravi utiske i krene putem boljitka pa tako i večerašnji kada od 19 časova kada dočekuje TSC iz Bačke Topole s namerom da se iskupi za katastrofalno izdanje u prethodnom kolu.

– Posle utakmice sa Javorom, koja je ostavila negativan utisak na sve, odlaganje susreta sa Partizanom smo doživeli kao dar i u pauzi učinili sve da se konsolidujemo, da ponovo napravimo ozbiljnu grupu kakva je bila građena od prvog dana priprema, međutim, zbog naknadnih dolazaka je sve to bilo malo poremećeno. Raduje me što je sa nama od juče i Bojan Matić i sad smo se gotovo kompletirali, ali ponavljam, fudbal nije video igrica, da se jedan, ili dva igrača ubace u kompjuter i sve funkcioniše besprekorno, ali siguran sam da ćemo dati sve od sebe da se iskupimo za ono izdanje protiv Javora.

Svestan je Đorđević kakav je zadatak pred njim i njegovim pulenima.

– Poznato je da je TSC godinama unazad pozicioniran u vrhu našeg fudbala. Ima ozbiljno selektiran tim, ozbiljan stručni štab, rade planski u kontinuitetu i sigurno žele novi plasman u Evropu. To je sve jasno i činjenica je da je TSC izuzetno ozbiljan protivnik i respekt se podrazumeva. Jako cenim njihov stručni štab, na čelu sa Lazetićem, ali i igrače, međutim, vraćam se na naš momenat. Očekujem da popravimo sve, disciplinu, agresiju, samu igru, jer samo u tom slučaju možemo da se nadamo povoljnom rezultatu.

Novi adut u pokušaju da se posle dužeg vremena dođe do pobede je i Bojan Matić.

– Dočekan sam fantastično i od  prvog dana se osećam kao kod kuće, što je jako bitno za svakog fudbalera. Gledao sam dosadašnje Napretkove utakmice i zaključak je jasan, nedostajalo je sreće da dobra igra bude krunisana željenim rezultatom. U ovom trenutku oseća se velika pozitivna energija i nadam se da će se to preliti na teren kroz utakmicu sa TSC – om. Idemo od utakmice do utakmice, sa željom da osvajamo što je moguće više bodova. Jer, Napredak zaslužuje da bude u vrhu i da se bori za Evropu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet