FudbalSrbija

Đorđević: Mora još jače da se zapne i dobro oznoji dres

Crni niz utakmica bez pobeda i postignutog gola koji se iz prošle sezone protegao i na prva tri kola ove Napredak će pokušati da prekine večeras protiv Javora.

– Veoma poštujem goste. Znam da tim iz Ivanjice već dugo igra na sličan način, tvrdo, nije ih lako probiti i dati im gol, a na suprotnoj strani prete kontrama, posebno iz prekida. Trener Bondžulić je poznat po tim detaljima, tako da ih izuzetno respektujem. Više puta sam rekao da je na nama da iz utakmice u utakmicu rastemo i da se iz tih boljih izdanja nadamo pobedi. Bez obzira na prethodni poraz protiv Čukaričkog, ekipe iz samog vrha srpskog fudbala, imamo još više vere. Ako se prethodni rezultati mogu nazvati krizom, a ne želim da ulazim u problematiku prethodnog prvenstva, jer pola ekipe je novo, ja sam nov, znamo da nijedna kriza nije večna i sigurno je da ću sa saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve da u subotu pobedimo, jer ta pobeda bi promenila sve. Svesni smo, naravno, da neće biti lako, već da mora još jače da se zapne i dobro oznoji dres.

Pred ovaj meč Kruševljane je pojačao Vladimir Prijović.

– Zadovoljan sam što nam je stigao još jedan “bonus” igrač i njegovim dolaskom otvorene su neke druge opcije u napadačkom delu tima. Naravno, znamo šta nam fali u napadačkom redu i radimo već dugo na tome i nadamo se da ćemo narednih dana angažovati jednog, ili dvojicu iskusnijih igrača na tim pozicijama.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet