FudbalSrbija

Đorđević: Podrška kluba svakako prija, a ja sam svestan da se radi o ozbiljnim ljudima u Napretku

Loše je startovao Napredak, nema poboljšanja u odnosu na prethodnu sezonu, ipak, klub je sazvao konferenciju na kojoj je u ime uprave podršku dala generalni sekretar, Valentina Vasić.

Reakcija rukovodstva kluba, posle lošeg rezultata, ali pre svega igre protiv Javora, je da jednoglasno staje uz stručni štab. Svi verujemo u kvalitet trenera, ali i igrača koje je šef izabrao. Verujemo u to da će igrači koji su došli i koji tek treba da dođu, da vrate pobedničku energiju i da ćemo ispuniti ciljeve koje smo postavili. Napredak nije klub koji će na prvoj prepreci odustati od ljudi koje je sam izabrao. Naravno da su navijači bili nezadovoljni izdanjem iz subote, ali kao što su bili uz nas u mnogo težim situacijama, zamolila bih ih da sada još jače zbijemo redove i pružimo ohrabrenje timu.

Dušan Đorđević se zahvalio na podršci i istakao da je svestan problema i odgovornosti.

Podrška kluba svakako prija, a ja sam svestan da se radi o ozbiljnim ljudima u Napretku. Posle utakmice sam se obratio igračima da nije problem otići, jer to je bio gest odgovornosti. Svakako, uvek želim da se borim. Igrači su takođe svesni svoje krivice. Ako je već bilo tako kako jeste, sad treba da radimo još jače. Ja sam insistirao na dovođenju svih fudbalera ovog leta. Jedino moje opravdanje za, moram reći, sramotno izdanje protiv Javora jeste vreme. Još nisam uklopio tim po mojim zamislima. Morao sam da mešam karte. Naš najgori meč je došao onda kada je bilo najpotrebnije. Ličili smo na tim u tri utakmice, a onda se na prethodnoj raspali. Taj trenutak nas je zaboleo mnogo, sada moramo da menjamo kompletnu sliku o nama. Imamo vremena da se za to spremimo i mislim da tek sada imamo ozbiljan sastav i da ćemo to učiniti.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet