FudbalSrbija

Đorđević: Rekao sam igračima – ništa epohalno nismo uradili

Mesecima je Napredak čekao na novu pobedu i dočekao je, prvu u ovoj sezoni. Ipak, šef struke spušta loptu i ne želi euforiju pred gostovanje u Subotici.

– Prekinuli smo jedan loš niz, ali rekao sam igračima – ništa epohalno nismo uradili. Jer, ovo je tek početak, nadam se, uspešne serije. Znamo da nas u Subotici čeka težak zadatak, Spartak je kvalitetna ekipa, ali u prethodnih nekoliko utakmica nije osvojio željeni broj bodova, što će nam dodatno otežati posao. Imaju Subotičani nekoliko veoma kvalitetnih igrača. Srećković je opasan iz igre, posebno iz prekida. U špicu Obradović, koji nije posebno afirmisan i poznat, ali je dobar realizator i asistent. Tamo je i Stanić iz Zvezde. Japanac Šimura je uvek nezgodan, na golu siguran i iskusan Manojlović. Ispratili smo da i oni imaju problem, kakav smo mi imali, sa virusom, ili trovanjem, ali to nas sigurno neće opustiti.

Petar Mićin se nada da je konačno došlo bolje vreme za njegov tim.

– I ja se nadam da će tako biti. Konačno smo pobedili i idemo sada dalje. Vreme je i da neki momentum bude na našoj strani, jer sreća nam do sada nije bila saveznik. Iza nas je mnogo teških trenutaka i posle pobede nad Novosađanima je svima laknulo i sigurno da ćemo sa više vere ulaziti u predstojeće susrete i nadam se boljim partijama i rezultatima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet