FudbalSrbija

Đorđević: Sada nam se malo i vraća za uloženi trud

Uz mnogo sreće surdulički Radnik je odneo bod sa Čaira, za njih je značajno pre svega na psihološkom planu što su dva kola zaredom neporaženi, bod protiv Radničkog po viđenom je veliki kao kuća.

Uvek volim da dođem u Niš. Ovde sam igrao, imam dosta prijatelja, nosim najlepše uspomene odavde, a i sada ću o još jednom sjajnom gostoprimstvu Radničkog. Što se utakmice tiče, rekao sam u najavi da je Radnički trenutno kvalitetnija ekipa od nas. Bore se za plej-of, u prva dva kola osvojili su četiri boda… Mi smo u prvom poluvremenu bili ravnopravni, visio je gol i kod njih i kod nas, u nastavku smo se dogovorili da namerno prepustimo Radničkom da nas napadne, kako bismo imali više prostora za kontre i polukontre. Radnički je to dobro zatvorio, stvarao šanse i mislim da nas je danas pogledao Bog da uzmemo taj veliki bod.

Veruje Đorđević da su njegovi igrači ovu dozu sreće zaslužili.

Znate i samo koliko su momci bodova osvojili jesenas, nekad ih nezasluženo gubili, sada nam se malo i vraća za uloženi trud i rad. Radničkom od sveg srca želim da uđe u plej-of.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet