ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

,,Doužer je najpismeniji igrač koga sam video u poslednje vreme“

Nekadašnji košarkaš i funkcioner Partizana, Goran Ristanović, gostovao je na Sport Klubu gde je određene zamisli Željka Obradovića sa utakmice protiv Efesa u Istanbulu u desetom kolu Evrolige uporedio sa periodom kada je Duško Vujošević vodio crno-bele.

– Počeo je sa Kaboklom i Kaminskim kao četvorkom, kasnije je Ledeja stavljao na trojku. Malo me podsetio na onaj Partizan sa Duletom kada je Veseli igrao na poziciji tri. Te sezone oni su bili najbolja ekipa u Evroligi po ofanzivnom skoku.

Istina je da je Obradović tokom prelaznog roka pred ovu sezonu insistirao na igračima koji bi mogli da donesu visinsku prednost ekipi, Ristanović je rekao kako će njegovi košarkaši morati to bolje da koriste u nastavku sezone.

– Partizan treba da radi na tome, evidentno je da sada imaju problem s tim, na čitanju napada kada imaju visinsku prednost, da doture loptu tom igraču. Doužer je najpismeniji igrač koga sam video u poslednje vreme, on zna da gurne loptu kad treba, moraju i ovi ostali da rade na tome, da se više koristi visinska prednost u napadu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet