FK Crvena zvezdaFudbalSrbijaVESTI DANA

Dragović: Jedva čekam da sinu pričam o Zvezdi, voleće je svim srcem

Pomešanih emocija su večeras svi u redovima Crvene zvezde. U fantastičnoj atmosferi pobeđen je Čukarički i započeta proslava dva trofeja, ipak, najupečatljiviji momenat bio je onaj kada se kapiten oprostio od navijača, poručio je da je i dalje jedan od njih, iako ga više neće biti na terenu.

Zahvalio bih se navijačima za ove tri sjajne godine. Nije uvek bilo lako, ali sam stalno govorio da su oni naš 12. igrač. Želim i njima i mojim saigračima iz Zvezde sve najbolje u sledećoj sezoni. Verujem da Zvezda može da uđe u Ligu šampiona. Bila je teška odluka da odem, jer svi znaju koliko volim Zvezdu. Uvek sam sanjao o tome, da zaigram za moju Zvezdu i zahvalan sam na tome što sam imao priliku da ostvarim to. Proveo sam tri lepe godine u klubu i došao je dan da se oprostim, ali samo kao igrač. Kao navijač ću biti zauvek uz Crvenu zvezdu.

Ne samo profesionalno, Aleksandar Dragović je i porodično vezan za crveno-bele, tako mu je i usađena ljubav prema ovim bojama. Sada još više, jer je tokom boravka u Beogradu dobio sina za koga je ubeđen da će nastaviti porodičnu tradiciju.

Sin mi se rodio u Beogradu, i jedva čekam da mu pričam o Zvezdi. Pokazivaću mu slike, prepričavati i nema sumnje da će i on voleti Zvezdu svim srcem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet