FudbalSrbijaVESTI DANA

Dragović: Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone

Nije da nismo prisustvovali scenama gde bi najvatrenije pristalice Crvene zvezde na ovaj ili onaj način iskazivale revolt igrama svojih fudbalera, pa ipak, te scene su pale u zaborav poslednjih godina, i nažalost ponovo postale aktuelne nakon remija sa TSC-om.

Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu.

Tvrdi Aleksandar Dragović da se nije desilo ništa neprijatno, i uverava da će crveno-beli popraviti utiske, te osvojiti novu titulu.

Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet