ABAEvroligaKK Crvena zvezdaKošarkaVESTI DANA

Drčelić: Već pregovaramo sa nekim igračima, Zvezdin imidž je adut

Stručni štab i košarkaši pred sobom imaju zadatak da odbrane titulu srpskog šampiona, uprava Crvene zvezde nakon obezbeđene Evrolige ima zadatak da polako razmišlja i o narednoj sezoni. Predsednik Upravnog odbora je u razgovoru za Sportal rekao da su već u toku pregovori sa nekim potencijalnim pojačanjima.

– Na treneru i stručnom štabu je da definišu šta im je potrebno i kakav tim žele za narednu sezonu, uz razumevanje da za pojedine igrače ne postoji samo interes Crvene zvezde, ali se borimo i imidžom kluba koji ima izvanrednu podršku, velike posete, familijarnu atmosferu u klubu što je vrlo važno. Pregovori sa pojedinim igračima su u toku, ali iz razumljivih razloga ne mogu da govorim i imenima…

Nebojša Čović je najavio da će opredeljenje crveno-belih i dalje biti domaća osnova, Janis Sferopulos kako u ovom sastavu crveno-belih već postoji baza igrača i za narednu sezonu, Željko Drčelić se nadovezao na takve najave.

– Kada je Crvena zvezda u pitanju, naravno da nam je interes svaki domaći igrač za koga stručni štab i trener procene da može da doprinese da tim bude bolji, ili je zalog za budućnost. Ne smemo da zaboravimo da nukleus tima koji ima ugovore i za narednu sezonu čine srpski igrači koji su već u srcima naših navijača, koji su dali mnogo i i dalje imaju isti žar da osvajaju trofeje. Naravno to važi i za sve strance koji su spremni da ostave srce na terenu, a neki od njih su postali voljeni i poštovani kao da su naši.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet