ABAKošarka

Drobnjak: Očekuje nas težak period

SC Derbi danas od 17 časova na gostovanju FMP-u započinje novu eru. Dejan Jakara debitovaće u Železniku i prvi put voditi novi klub u AdmiralBet ABA ligi.

– Iskreno da kažem ne znam šta da očekujem od prve utakmice. Moram prvo, da se zahvalim kolegi Žakelju što je odlično spremio tim tako da je meni sad puno lakše pripremiti sistem u koji verujem. Verujem da će sistem biti uspešan i da sa njim ispunimo sve naše ciljeve. FMP je ekipa koja igra iz utakmice u utakmicu bolje, igra sa puno energije i želje i u nekim pogledima su slična ekipa kao mi. Na nama je da imamo fokus kroz kompletnu utakmicu, da damo sve od sebe i nadam se da će rezultat biti pozitivan.

Igor Drobnjak najavljuje ovo gostovanje ali i teži period u kome će Studenti odmeriti snage sa klubovima iz gornjeg dela tabele.

– Očekuje nas težak period, igramo sa ekipama iz gornjeg dela tabele, a zahtevnu seriju počinjemo sa utakmicom u gostima kod protiv FMP Železnika. Desile su se promene kod nas, stigao je novi trener i sigurno da će biti potrebno neko vreme da se uhodamo. FMP je izuzetno kvalitetna ekipa, popunjena na svim pozicijama, napravila je određene promene u spoljnoj liniji tokom sezone. Radi se o veoma atletskoj ekipi koja igra izuzetno agresivno i moraćemo adekvatno da im odgovorimo. Verujemo da možemo do pobede ukoliko ispoštujemo dogovor koji smo napravili tokom nedelje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet