FudbalSrbija

Dudić: Takvo poštovanje još nisam doživeo

Najprijatnije iznenađenje srpskog fudbala u sezoni za nama je fudbalsko buđenje u Kragujevcu. Istorijska sezona za Radnički počela je dolaskom novog trenera koji je ekipu iz zone ispadanja doveo do evropske vize, o čemu je govorio za Sportske.ba.

Ovo je uspeh svih u klubu. Ne samo moj, možda i najmanje moj. Svi u klubu su zaslužni za ovakav rezultat. Ja sam ponosan na momke koji su igrali, svoj stručni štab, posebno na navijače koji su nas, osim u Kragujevcu, bodrili na svim gostovanjima. Ono što mogu obećati jeste da ćemo u Evropi na najbolji način predstavljati fudbal. Nas posebno raduje što smo ovaj rezultat napravili izvan naše zemlje.

Znali su svi u srcu Šumadije kako da pokažu tradicionalno srpsko gostoprimstvo. Sve ostvareno na terenu rezultat je sinergije i van njega, u klubu, gradu, čime je Feđa Dudić posebno oduševljen i još više ga motiviše.

U Kragujevcu sam doživeo nešto što praktično nisam u svom Sarajevu. Nećete verovati, ali moram vam priznati. Tokom ramazana u hotelu Šumarice su mi spremali iftar, meni, mom pomoćniku i mojim igračima. Ne samo to, poslao sam preko jutjuba recept za topu. Tokom ramazana sam imao topu, ne kao sarajevsku, ali je ona imala i možda bolji šmek, jer sam daleko od kuće. To je nešto što nema cenu, ne može se opisati. Takvo poštovanje još nisam doživeo. U Kragujevcu nailazim samo na poštovanje svih, jako sam srećan što sam mogao sa svojim igračima, sa kolegama iz stručnog štaba, učiniti srećnim, ne samo navijači nego i sve građane Kragujevca.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet