FK PartizanFudbalVESTI DANA

Duljaj: Biće veoma teško zadržati Saldanju

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da neke fudbalere neće tako lako moći da sačuva u ekipi.

Možda i najveće interesovanje postoji za napadača Partizana, Mateusa Saldanju. Jedan od klubova koji ga žele je Šahtjor, čiji je sportski direktor veliki prijatelj Duljaja, Dario Srna. Trener Partizana je govorio o šansama da crno-beli zadrže Brazilca ove zime.

„Veoma teško! Ponude koje će da dođu teško se odbijaju, ali uvek ima neka rezerva, plan B ili plan C, da već imamo igrača sličnog profila“, rekao je Duljaj za Žurnal.

Srna je i pomogao da Saldanja dođe u Humsku.

„Kada su igrači u pitanju, vodio sam se logikom ko može da mi pomogne i ko ima veliku bazu podataka. Komunicirao sam sa ozbiljnim ljudima koji ne sede u kancelarijama i gledaju igrače preko jutjuba. Ini imaju mrežu saradnika i uživo posmatraju utakmice, prate igrače po nekoliko meseci. Tražio sam pomoć od Darija Srne, sportskog direktora Šahtjora, dajte mi imena sa šireg spiska koji nisu prošli da ih proverim i na taj način smo uspeli da dođemo do Ksandera Severine, Mateusa Saldanje i Frenka Kanutea. Golman nije bio moja nadležnost i mnogo mi je drago što je klub uspeo da dovede Aleksandra Jovanovića. Fenomenalan čuvar mreže i osoba, pravi profesionalac i lider. Aranđela Stojkovića sam ja želeo, ima kvalitet koji nam je neophodan“, dodao je Duljaj.

Duljaj je otkrio i da se još jedan igrač Partizana našao u Srninom tefteru, baš kao i igrač iz Crvene zvezde.

„Postoji interesovanje za njega (Kristijan Belić, prim.aut). Ne mogu da kažem da li ima ponudu. On je jedan od igrača uz Saldanju i Nedeljkovića, koji je zapisan u tefteru Darija Srne“, zaključio je Duljaj.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet