FK PartizanFudbalKK PartizanKošarkaVESTI DANA

Duljaj: Bilo me je sramota da se obratim Željku tokom utakmice

Trener Partizana Igor Duljaj gostovao je na TV Prva dva dana nakon velike pobede u „večitom“ derbiju.

„Utisci se još nisu slegli, tako da još nisam imao priliku da odgledam utakmicu. Ako mi verujete, tokom jučerašnjeg dana sam odgovarao na poruke, na pozive prijatelja koji su čestitali. Tako da još nisam ni svestan da se sezona završila, da smo pobedili Crvenu zvezdu. Tako da u narednom periodu ću imati vremena da analiziram celu ovu sezonu koja je iza nas“, rekao je Duljaj.

Burno je reagovao na pobedu u derbiju.

„To su emocije. Jednostavno, emocije čovek ne može da sakrije. To je legitimno, svi smo mi ljudi. Ja tek posle utakmice vidim na koji način se radujem. Ali činim to da ne povredim nikoga, da ne ponižavam nikoga. Jednostavno, to je ljudska priroda i to su emocije. Na taj način ja pokazujem ono što imam u sebi, a to je ljubav prema Partizanu, ljubav prema igračima i ljubav prema navijačima koji su tu uvek da nas podrže. I na kraju krajeva to je ljubav prema sportu, prema fudbalu“.

Kako kaže, rekao je igračima da ga ne zovu „Mister“.

„Prvo, igrača nikad ne smeš da lažeš, uvek moraš da imaš iskren odnos sa njima, bez obzira da li će da ih boli ili ne. Igrali smo sa otvorenim karrtama od početka i rekao sam da moramo da budemo otvoreni. Rekao sam im da me ne nazivaju nikakvim Misterom, mogu kako hoće ‘Igor’, ‘Duki’, ‘Šefe’, važno je da imamo poštovanje jedni prema drugima“.

Duljaj je govorio i o svojim odlascima na utakmice KK Partizan u Evroligi.

„Navijače Partizana nikad ne možete da prevarite, uvek će prepoznati nekoga ko radi. Prepoznali su da igrači ginu na terenu, da žele da pošteno ostvare pobedu i imao sam ideju da odemo zajedno da podržimo naše košarkaše, mi smo jedna familija, jedna kuća i mene ne interesuje ko će šta da kaže, šta tražiš tamo, mi smo u svađi ili nismo, to je Partizan i niko nema pravo da deli Partizan. Ne dotiču me priče, nisam ničiji i ni u čijim kandžama, ja sam svoj. Imam veliku želju da sednem sa Željkom Obradovićem, da popričamo, bio sam blizu njega, bilo me sramota i neprijatno da ga pitam nešto za vreme utakmice, ali obraćao sam pažnju na to kako komunicira sa igračima, kako priča, gestikulira, kako vodi utakmicu i mogau samo da kažem da neko ko je devet puta bio prvak Evrope dovoljno pokazuje ko je Željko Obradović“.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet