FudbalSrbija

Duljaj: Jedna pobeda ne sme da nas zavara

Iz trećeg pokušaja Partizan je ostvario prvu pobedu sa novim trenerom, prekinuo niz loših rezultata, posle dužeg vremena u Lučanima su odigrali efikasnu partiju i ubedljivo savladali Mladost.

– Mogu da budem zadovoljan, prvo sa igrom, naravno i rezultat je mnogo bitan. Postići tri gola protiv Mladosti koja je uvek neugodna, posebno na ovom terenu, nije lako. Ono što mene raduje je da su igrači ispunili ono što se traži, bili su dosta agresivni na terenu i na kraju krajeva videlo se da su uživali u fudbalu posle dužeg vremena. Nadam se da je ovo početak povratka samopouzdanja.

Ponavlja Duljaj da je zadovoljan izdanjem ali ne želi nikakvu euforiju, ovo je prva pobeda i početak nečega dobrog, nada se, kako bi se završilo na drugoj poziciji.

– Bili smo agresivni tokom čitavog meča, u drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo kao tim. Ono što sam već rekao, uvek je sve bilo u njihovim glavama, a kvalitet nijednog trenutka nije bio sporan. Kao i u životu, dešavaju se usponi i padovi. Nadam se da je ovo danas samo jedan pokretač ka boljem. Naravno, ništa još nije gotovo, ima još mnogo da se igra. Jedna pobeda ne sme da nas zavara, moramo samo još jače da radimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet