FudbalLiga konferencijaVESTI DANA

Duljaj: Kada kažete burek to je asocijacija na najboljeg čoveka od svih Duljaja, a to je moj otac

Tužan Partizan i u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija, mnogo ružnih scena u Humskoj, na kraju je i šef struke bio isprovociran od strane navijača.

Znam da su momci imali želju, ali ako te ne krene na početku, ako nemaš veći deo navijača koji mogu da te pokrenu… Nažalost i ja sam danas podlegao nekim provokacijama, jer ne mogu da slušam da neko konstantno vređa igrače. To je mnogo ružno. Jer u toj ekipi imate i mlade momke kao što je Trifunović. On treba da se razvija u atmosferi da ga neko vređa. Bilo je ružno i sa moje strane, ja se iskreno izvinjavam prvo onim ljudima koji su vaspitani i kulturni što sam nekulturno odreagovao. Međutim, na neki način sam samo rekao da ostave momke na miru. To nije primereno za trenera Partizana.

Objasnio je dodatno Igor Duljaj šta je u pitanju, ne može da pređe preko vređanja koja idu u pravcu pokojnog oca.

Tu su već krenuli neki tekstovi besplatni kolači, onda burek… Ja sam veoma osetljiv na takve stvari. Mnogi ne mogu da me izbace iz takta, što se tiče i vređanja neki put na nacionalnoj osnovi kao što je danas bilo. Toga sam se naslušao mnogo puta u životu. Ali, kada kažete burek to je asocijacija na najboljeg čoveka od svih Duljaja, a to je moj otac, koji nije živ. I to je jedina stvar koja mene može da izbaci iz takta. Možete da pričate „ne znaš ništa, nisi ti za ovaj posao, odlazi“, ali ovo što se desilo je mnogo ružno.

Što se tiče statusa, trener crno-belih nema nameru da podnosi ostavku, ali je spreman i na rastanak ukoliko klub odluči drugačije.

Da vidimo šta će klub da kaže. Sportski sektor koji može da odluči o mojoj sudbini. Što se mene tiče, stolicu mogu da kupim i ponesem kući, nisam za nju vezan da je neću nikom dati. Pre ili kasnije će doći do rastanka, ali dok god imam osećaj da igrači veruju u ono što radim, ja ću ostati. Ako sportski sektor misli drugačije, bez ikakvih problema ću učiniti sve što je u interesu kluba. Niko nije veći od Partizana, pa ni ja. Ali, daleko od toga da se predajem.

Razlog večerašnjeg poraza, pored očigledne razlike u kvalitetu u korist Nordsjelanda, Duljaj delimično vidi i u atmosferi.

Oni su mnogo toga rešili u prvoj utakmici. Mnogo puta sam rekao da je glavno kako izgubiš utakmicu. Oni su dosta kvalitetniji tim od nas, to su pokazali u oba meča. Koliko god mi hteli danas da ispravimo neke greške, bilo je veoma teško. Imaju dosta brzih igrača, tačno znaju šta rade i u ovakvoj atmosferi videli ste da smo bili bez energije dobar deo utakmice. Takva je atmosfera oko nas. Pokušaću da igrače oporavim za ono što nas očekuje. Da se ne zavaravmo, Nordsjeland je odličan tim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet