FudbalSrbijaVESTI DANA

Duljaj: Nama je svaka utakmica finale

Treći pokušaj za prvu pobedu Partizana sa novim trenerom, u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige gostuju lučanskoj Mladosti sutra od 18.30.

Nama je svaka utakmica finale, a prva sledeća najvažnija. Pretpostavljam da će uslovi za igru biti izuzetno teški, od momaka tražim da budu odgovorni i rade isto što i na treningu, onda neće biti problema.

Pred put na zapad Srbije ponovio je Duljaj da ekipa koju vodi ima kvalitet ali je ušla u pogrešno stanje svesti, uveren je ipak da se može to ispraviti.

Najveći problem je – glava. Kad bi momci ono sa treninga preslikali na utakmice ne bih brinuo. Kad dođe meč igrjau u grču. Kao točak koji se okreće u kontra smeru. Na nama je da ga zaustavimo i okrenemo kako bi trebalo. Niko nije rekao da će biti lako, ali verujem u igrače, da ćemo sve ispraviti.

U Humskoj je je u prošlom kolu crno-bele pratio izuzetno mali broj navija,a uz to su oni sa južne tribine iz protesta brzo i napustili stadion.

Ne mogu da trošim energiju na ono što ne mogu da promenim. Pre minulog meča sam pozvao na regrutaciju i mobilizaciju, a došli su moji sinovi i durgari. Ima pomaka… Nisam ovde da bih vodio politiku kluba. Bilo bi nam lakše da ima više publike, ali moramo sa ovim da živimo. Stresna je situacija, ali moramo da naučimo i živimo da radimo pod stresom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet