FudbalLiga konferencijaVESTI DANA

Duljaj: Pričao sam da nam fali nekoliko igrača, ja ne znam da li mene neko čuje ili ne čuje…

Pokazao je Partizan petlju, kvalitet, na kraju i mentalnu čvrstinu, stigao minus iz prve utakmice, na penale eliminisao Sabah i izborio plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ponoviću se, bez fantastične podrške i atmosfere ne bismo uspeli ovo. Igrači su pocepali teren, neverovatna podrška. Verovao sam da ćemo proći jer sam rekao da dobar rad ne može niko da pobedi. Ni pravda ni nepravda. Zasluga nije moja, već je zasluga igrača. Neki nisu verovali da miožemo ovo da ostvarimo, smejali su nam se. Ali jednu stvar ne smemo da zaboravimo. Partizan je srpski klub. Važno je da svi naši klubovi prođu. Ja se ne naslađujem kada neki srpski klub doživi neuspeh.

Sjajno su crno-beli izgledali fizički dok su na terenu bili starteri, rezervisti su doneli nešto, ali je jasno da je ekipi potrebna širina u rotaciji.

Pričao sam da nam fali nekoliko igrača, ja ne znam da li mene neko čuje ili ne čuje… Videlo se da nam je potrebno još igrača…

Nije pribegao Igor Duljaj promeni golmana, Aleksandar Jovanović je bio sjajan tokom celog meča, na kraju i izrastao u heroja pobede.

Ja u Šahtjoru nisam imao toliko sreće sa penal serijama… Pred odlučujući penal sedeo sam mirno, čekao i gledao kako će publika da odreaguje. Neki su predlagali da se promeni golman, ali to nisam dozvolio.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet