FudbalSrbija

Đurđević: Mnoge koje sam trenirao, postali su igrači na utakmici sa Crvenom zvezdom

Kolubara danas od 18.30. gostuje na najvećem srpskom stadionu.

– Jako nezgodna utakmica, u teškom trenutku za nas, u smislu da je bodova sve manje, a kada idete Zvezdi i Partizanu, negde se podrazumeva, pogotovu kada gostujete da to ide na vodenicu domaćina. Ja stvari ne vidim tako, ne znam svoju ekipu da pripremam za poraz. Uvek treba da izađete sportski, dostojanstveno, da date sve od sebe na terenu. Nekad to bude dobro, nekad loše, a nekad rezultira neočekivanim ishodom. Od svoje ekipe očekujem da popravimo utisak iz prve utakmice, koji je bio jako loš ovde u Lazarevcu. To je velika obaveza za sve igrače koji izađu na teren. Sa druge strane imamo personalnih problema, dosta suspendovanih igrača, ali verujte to ništa ne menja. Neki drugi koji dobiju šansu, dobiće je u najboljem mogućem trenutku. Mnoge koje sam trenirao, postali su igrači na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Gostovanje aktuelnom šampionu veliki je motiv samo po sebi.

– Čini mi se da će kolega Stanković izvesti na teren ono što je najbolje u sastavu i ja se radujem tome, jer je ovo još jedna lepa prilika za nas da se još jednom predstavimo lepo fudbalskoj javnosti u Srbiji i da pokušamo da napravimo neki rezultat. Ako bih rekao da je svaki bod koji bi upisali bio više nego dobar za nas ne bi bio nerealan. Stremimo ka tome, jer u životu mora čovek da veruje da bi nešto ostvario.

Đurđević je čestitao večitim rivalima na prikazanom u Evropi.

– Ovo je veliki uspeh za srpski fudbal, iako to neki vide drugačije. Veliki uspeh, prezimeli u Evropi, koeficijent, dve ekipe u Ligi šampiona. Svaka čast i za Crvenu zvezdu i za Partizan..

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet