FudbalSrbija

Đurđević: Očekujemo tri boda protiv Lučana

Večeras od 21 čas u Lazarevcu se sastaju dve ekipe koje traže prvu pobedu u sezoni, Kolubara dočekuje lučansku Mladost a trener domaćih kaže da ima slatke muke oko sastava.

– To je najveći problem, i to su za trenera slatke muke. Ja vrlo često znam da kažem svojim igračima da volim da mi prave probleme. Igrači su tu da treneru prave probleme. Da pred utakmicu ne spavam od nemogućnosti da sastavim najboljih jedanaest, da imam viška kvaliteta i to je u ovom trenutku tako. Ima tu taktičkih zahteva u jednom sistemu jedan igrač savršeno odgovara, a u drugom sistemu možda je žrtva taktike, ali generalno pakujemo to polako, a naravno najvažnije je takmičenje i tri boda, koja bi nam u ovom trenutku dala jedan mir. Jer kad imate rezultat, imate mir.

Uveren je Đurđević da je večeras idealna prilika za prvi trijumf.

Svi volimo pobedu, igramo kući. Teren dobar, dobar je i termin utakmice, nedelja 9 uveče za razliku od prošle godine kada smo leti igrali i u šest, sedam ovo je stvarno značajno dobro. I prošlu utakmicu imali smo solidnu posetu i nadam se da će na ovoj biti još više publike i očekujemo tri boda protiv Lučana.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet