EvroligaKošarkaVESTI DANA

Džejms: Kako to Zvezda duguje a odjednom ima novca za Vildozu i Kampaca?

Tema zvana Fakundo Kampaco danas je dobila novi epilog, izvršni direktor Evrolige, Maršal Glikman, potvrdio je da neće biti amnestije, sud za sportsku arbitražu u Lozani da neće biti olakšice za Crvenu zvezdu u vidu supenzije odluke o zabrani registracije novih igrača do sudske presude.

Naravno, to još više otvara pitanja o samom problemu. Naš portal je ekskluzivno preneo da su crveno-beli u jednom kratkom roku izmirili sva dugovanja, to međutim nezavisnoj komisiji nije bilo dovoljno. Problem je taj, kao što se već zna, da regionalni šampion nije prikazao tačne podatke i pomenute dugove zbog čega je i kažnjen.

O kompletnoj situaciju zapitao se i Majk Džejms u pokušaju da tokom razgovora Donatasa Urbonasa sa njim i Donatasom Motejunasom rasplete to dešavanje. Naglasio je da on želi da vidi Kampaca na terenu ali da je situacija iz ugla samog kluba blago rečeno nejasna…

– Volim to što je Crvena zvezda u Evroligi, imaju sjajne navijače i sve ali… Kako to tim koji ne može da priušti igrače ranga Vildoze i Kampaca to uradi odjednom u sred sezone, potroši toliki novac. Onda se ispostavi da nije plaćao igrače. Pitam se kako to prolazi, odakle taj novac, ne razumem. Nije to moj posao, samo, platite svoje igrače.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet