EngleskaFudbal

Džerard: Iskreno se nadam da uprava već gradi statuu za Klopa

Ovaj i prethodni dani bili su emotivni na Enfildu. Jirgen Klop je održao poslednju konferenciju, vodio poslednji trening i utakmicu kao trener Liverpula. Jedna era se završava nakon devet sjajnih godina, još jedna od klupskih legendi se nada da će uprava znati kako da ovekoveči ono što je harizmatični trener uradio.

– Iskreno se nadam da je uprava već počela da gradi statuu za Klopa. On je zaista takva klupska legenda i zaslužuje tako nešto, ako govorimo o najboljim trenerim u istoriji, Klop je rame uz rame sa najboljima.

Ta 2015. bila je raskrsnica. Stiven Džerard se zaputio u Sjedinjene Američke Države da tamo završi igračku karijeru, nemački trener je baš tada došao na klupu Redsa. Mimoišli su se, i ostao je žal što nisu sarađivali barem neko vreme.

Mogu da kažem da smo svi bili uzbuđeni od prvog dana kada je Klop došao u klub, od prve konferencije za novinare. Imao sam priliku da sa Džejmijem Karagerom otputujem sa prvim timom na turneju u Australiju, gde smo odigrali egzibicioni meč i imao sam priliku da osetim neverovatnu energiju. Sećam se da sam sedeo u Melburnu i razmišljao, ’platiću koliko god mi traže samo da igram godinu dana za njega’. Iako sam znao da to nije moguće.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet