EngleskaFudbalTransferi

Emeri bi Izraelca koga prati i Arsenal?

Još jedno fudbalsko čudo koje sazreva u Mocartovom gradu.

Planovi uprave Aston Vile zavisiće od toga u koje će se evropsko takmičenje ekipa plasirati. Liga šampiona otvara mnoga vrata i zadržava nosioce za koje će se javiti finansijski moćniji klubovi. Ono što ne zavisi od plasmana je namera čelnika birmingemskog velikana da postanu poželjna destinacija za mlade fudbalere, taj deo planova smo videli tokom zimskog prelaznog roka, videćemo ga i na leto.

Tema razgovora na Vila parku je Oskar Gluk, piše Ekrem Konur, turski novinar sa njuhom da najavi zanimljiva dešavanja na tržištu pre drugih. Unaj Emeri bi kao osveženje 19-godišnjeg ofanzivnog veznog, jednog od plejadi talentovanih fudbalera stasalih u Salcburgu. Izraelac je u dosadašnjem toku sezone postigao sedam a namestio osam golova, lepo se pokazao i u Ligi šampiona, te zainteresovao i Arsenal. Ipak, Aston Vila je navodno konkretnija, logistika radi i već se sprema ponuda u iznosu od 20 miliona evra.

Ovo skoro pa sigurno znači kraj za Nikolu Zaniola na Vila parku. Kada pozajmica istekne, Italijan se vraća u Galatasaraj, ali se ni tu neće zadržati. Sve se češće piše o povratku u domovinu, svi klubovi iz vrha su opcija, najčešće se pominju Juventus i Milan kao nove destinacije.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet