EngleskaFudbalTransferi

Emeri bi ponovo u šoping u Leverkuzenu!

Odmah prelazimo na letnje priče.

Zimski prelazni rok se završio u većini liga, ako ćemo pravo, nije ni doneo previše uzbuđenja. Štaviše, i tokom januara smo se više bavili letnjim pričama kojih će biti sve više i više kako se budemo bližili kraju sezone. Aston Vila je dovela ili kaparisala kvartet fudbalera za budućnost, najavljuju se mnogo ozbiljniji poslovi za leto, pogotovo ukoliko se izbori plasman u Ligu šampiona.

Svi smo svesni da će biti mnogo klubova čiji će se predstavnici sjatiti u Leverkuzen. Ne iznenađuje nas ni to što će među njima biti Aston Vila, znajući njihovu istoriju uspešnog poslovanja sa Bajerom. Leon Bajli je prvi koji se direktno preselio iz Leverkuzena u Birmingem, potom je Unaj Emeri nagovorio Musu Dijabija da krene istim putem, sada bi novog vezistu upravo sa ove adrese.

Meta je Ezekijel Palasios, piše Kristijan Falk. Uprava Bajera će imati pune ruke posla da na okupu i tokom leta zadrži aktuelni tim, čak i trenera, o čemu svedoči i ova priča. Pomenuti novinar stavlja Vilu kao trenutno najzainteresovaniji klub za Argentinca koji se profilisao u jednog od najzanimljivijih veznih igrača na kontinentu, i procenjuje početnu cenu na 60 miliona evra.

Aston Vila nije usamljena u ovoj nameri, potpuno logično. Mančester Siti se za sada samo raspituje za Palasiosa, pominje se i Njukasl. Treba napomenuti da su Svrake ozbiljno zainteresovane za Džejkoba Remzija, što bi moglo da utiče na celu priču, Vila bi mogla lakše da pristane na taj transfer, ukoliko se domogne Palasiosa.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet