EngleskaFudbalTransferi

Emeri ostao bez bitnog igrača, Monći već spremio zamenu

Neophodna rotacija na Vila parku.

Mesecima se ređaju dobre vesti za Aston Vilu. Od momenta kad je preuzeo klub, Unaj Emeri je podigao ekipu na izuzetan nivo, dobio je poverenje uprave i Jurija Tilemansa kao prvo pojačanje. Pridružio mu se i Monći u sportskom sektoru, zajedno su realizovali transfere Paua Toresa i Muse Dijabija. Sada ovaj tandem mora na tržište zbog situacije koja nije mogla biti predviđena.

Tim je dobio težak udarac, pred start sezone povredio se Emilijano Buendija. Najavio je Argentinac verovatni uspon u formi partijama na pripremama, međutim, pretpeo je povredu ligamenata i nažalost, prve procene su da ga čeka duža pauza. Samim tim, klub mora na tržište, u potragu za dodatkom u ofanzivnom delu tima.

Rešenje bi mogao da bude Nikolo Zaniolo. Raspoložen je Galatasaraj da ga pusti, raspitivali su se Juventus, Milan, Totenhem, najskorije Zenit koji je i ušao u pregovore. Đanluka Di Marcio piše da nije postignut dogovor, što je iskoristila Aston Vila i pokušava da izdejstvuje pozajmicu sa opcijom otkupa. Nadovezuje se Nikolo Šira sa detaljima, Zaniolo je postigao načelni dogovor sa birmingemskim klubom, došao bi na pozajmicu, otkupili bi ga narednog leta za 25 miliona evra. Zajedno sa prvih godinu dana, to bi bila četvorogodišnja saradnja vredna 3,5 miliona po sezoni. Monći je ovog momka upravo i doveo u Romu svojevremeno, pa kao adut u celoj priči i sada sugeriše da će sve biti kako treba.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet