EngleskaFudbalTransferi

Everton u naletu, spremno je i treće pojačanje!

Sada u ofanzivi.

Strpljivo je Everton čekao rasplet na tržištu s obzirom na svoju poziciju, pažljivo vagao kako da uloži novce zarađene od prodaje Rišarlisona nedavno Totenhemu. Ne žele Karamele da dođu u situaciju iz prošle sezone, Frenk Lampard bira fudbalere koliko po igračkim karakteristikama tako i po karakteru, sve ne bi li izbegao eventualnu ponovnu borbu za opstanak.

Za sada su na Gudison stigla dva nova fudbalera, kao slobodan igrač došao je Džems Tarkovski, na pozajmicu sa opcijom otkupa iz lisabonskog Sportinga stigao je Ruben Vinjagre koji je danas i ozvaničen kao drugo pojačanje Evertona ovog leta. Sada je na redu i treće, Tarkovskom će se pridružiti dojučerašnji saigrač iz Barnlija, mladi Dvajt Meknil.

Uprkos činjenici da je 22-godišnji ofanzivac prošle sezone upisao tek jednu asistenciju, Lampard veruje da je on igrač koji će doprineti i ove sezone ali i izrasti u oslonac na duže staze, dovoljno da se u njegov dolazak sa bonusima uloži oko 20 miliona funti. Prvi je ovaj transfer najavio Džon Persi sa Telegrafa, sada su istovremeno Fabricio Romano i David Ornštajn potvrdili da bi svakog časa Meknil trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa novim klubom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet